contentWaarom content creatie?

Bedrijven die bloggen genereren 67% meer leads (bron). Content Marketing is onmisbaar in de huidige online wereld. Maar wist je dat Content Marketing 62% minder kost dan traditionele marketing, maar het drievoudige oplevert (bron)?

Met goede content kun je leads genereren en relaties opbouwen met klanten in je doelgroep. De uitdaging is om op regelmatige basis met content te komen die er voor zorgt dat lezers terug komen naar je website. Goede content marketing educeert, inspireert en zet mensen aan tot actie.

Content Marketing is daarnaast een uitstekende manier om je expertise aan je potentiële doelgroep te tonen. Door de content op je website krijgen ze zelf ook een beter beeld van je bedrijf. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken tussen jou en de concurrent!

Hoe werkt het?

Op basis van jouw bedrijfsdoelstellingencreeëren we relevante content op die aansluit bij jouw doelgroep. We zorgen voor goede content en letten daarbij natuurlijk ook op het juiste gebruik van zoekwoorden, zodat je op deze termen zichtbaar kunt worden in Google. Naast waardevolle content voor je bezoeker heb je dus ook content waarop je vindbaar wordt en op lange termijn nog meer bezoekers aantrekt. En uiteraard zorgen we ervoor dat jouw content makkelijk is te delen op sociale media.

Hiervoor werken wij met een kleine groep professionele freelance tekstschrijvers waar wij een uitstekende samenwerking mee hebben. Zij weten wat wij bedoelen met content marketing en hebben hun waarde voor Dokter Klik en zijn klanten bewezen.

Ben jij benieuwd wat content marketing jouw bedrijf kan opleveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Voordelen

  • Minder kosten, meer leads en sales!
  • Bied waarde aan je lezer met relevante content
  • SEO vriendelijk voor meer bezoekers
  • Deelbare content