linkbuildenWaarom linkbuilden?

Links zijn al jarenlang een essentieel onderdeel van het web. Links verbinden het web simpelweg aan elkaar. Vanuit een verwijzing kunnen we worden doorgestuurd naar andere sites. Als er een relevante link naar jouw site verwijst, ziet Google dit dan ook als een positief teken.

Met linkbuilding verkrijg je links van andere websites, met als doel om hoger in de zoekresultaten te verschijnen op de zoektermen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Dokter Klik verzorgt linkbuilding al jaren voor onze partners. Wij werken daarnaast samen met andere bureaus met waardevolle netwerken, om te zorgen dat het maximale resultaat voor jou behaald wordt.

Hoe werkt het?

Meestal begint linkbuilding bij Dokter Klik met een zoekwoord onderzoek. Er wordt dan geïnventariseerd wat de beste zoekwoorden zijn om ons op te richten in termen van zoekvolumes en concurrentie.

Als de zoekwoorden waar we op ons richten bepaald zijn, zetten we een linkbuilding strategie op. We doen een nulmeting om te bepalen waar de website op dit moment zichtbaar is in de zoekmachines, en vervolgens gaan we aan de slag. Linkbuilding is een lange termijn strategie. Dit betekent dat de resultaten niet direct zichtbaar zijn.

De concurrentie op de zoekwoorden en de positie wens zullen bepalen hoe intensief er gelinkbuild zal worden. Wij houden er echter altijd rekening mee dat we een natuurlijk linkbuild profiel opbouwt. Zo kun je profiteren van de lange termijn resultaten van linkbuilding, namelijk het verkeer dat het zal brengen via de zoekmachines.

Voordelen

  • Bouw een natuurlijk linkprofiel op
  • Betere rankings
  • Meer bezoekers
  • Kosten effectief