De populairste smartphone onder Nederlanders is ongetwijfeld de iPhone. Bezit jij er ook een en wil je het meeste uit je iPhone halen? Lees hier wat de beste gadgets zijn!

Multifunctionele oplader

Herkenbaar: je smartphone is bijna leeg, maar je hebt geen oplader bij je. Heel vervelend, maar daarvoor is deze handige gadget ontworpen. Met de ‘inCharge 3:1 oplaadkabel’ heb jij altijd je oplader bij de hand. Met deze slimme kabel kan je overal waar een USB-poort beschikbaar is je telefoon opladen. De kabel is multifunctioneel daar de 3 aansluitingen. Je kan deze connector namelijk gebruiken voor iPhones, iPads en Android telefoons.

Ongestoord gamen

Gamen op je telefoon is toch anders dan op de Xbox of PlayStation. Je gebruikt een kleiner scherm en je moet alle functies via je telefoon bedienen in plaats van je controller. Maar daar is iets op bedacht: met de ‘Rotor Riot bekabelde gamecontroller’ bedien je je telefoongame alsnog met een controller. Je sluit je telefoon aan met een kabeltje en zet ‘m neer in de houder. Zo kun je handig en fijn je games spelen! Ga voor het optimale resultaat door je omgeving game vriendelijk te maken, misschien heb je zelfs wel een kamer in huis die je kan omtoveren tot gameroom. Binnenzonwering op maat is hierbij een belangrijke factor. Kies voor kant en klaar gordijnen verduisterend, rolgordijnen of vouwgordijnen op maat en sluit je helemaal af van de buitenwereld. Zet een fijne gamestoel of bank neer, je gameconsole en controllers en je hebt voor jezelf een ruimte waar je helemaal in weg kan duiken. 

Wifi porter

Wanneer je vrienden of familie je huis komen bezoeken, duurt het vaak niet lang voordat er naar het wifiwachtwoord wordt gevraagd. Tegenwoordig gaat het geven van de wificode een stuk gemakkelijker dan vroeger. Via IPhones kun je wachtwoorden nu automatisch delen met je contacten. Maar er is nog een manier bedacht om dit nog gemakkelijker te maken. De meest elegante manier van dit moment is de ‘WiFi Porter’. Met deze gadget kan je op twee manieren verbinden met het wifiwachtwoord. De eerste manier is door je telefoon bij het wifilogo op het apparaatje te houden. Er verschijnt dan een pop-up die je doorstuurt naar internet. Hier krijg je de wificode en deze vul je in bij je instellingen. De tweede manier is door met je telefoon de QR-code op het apparaat te scannen met je camera. Via deze manier word je direct ingelogd op het wifinetwerk. Dit apparaatje is voornamelijk handig voor de zakelijke markt. Op kantoor, ontvangstruimtes of in restaurants of cafés. Zo kunnen collega’s of gasten makkelijk en snel inloggen op het wifinetwerk. Maar ook voor thuis is deze gadget handig. Hij is compact en trendy en je zet ‘m makkelijk neer op tafel als er visite langskomt.

Opslag uitbreiden

Heel vervelend als je telefoon continu de melding geeft dat je opslagruimte vol zit. Vooral als je nog een iPhone hebt met 16 of 32GB krijg je deze melding vaak te zien. Meestal is de enige oplossing dan om veel foto’s en video’s te verwijderen, zodat je weer ruimte creëert. Maar met de ‘microSD lezer’ kan je je bestanden nog steeds bewaren. De kaartlezer werkt in de vorm van een stick die je kan aansluiten op je laptop en telefoon. In de kaartlezer stop je een opslagkaartje met je gewenste opslagruimte. Via je je laptop kan je bestanden importeren op de geheugenkaart en vervolgens sluit je de stick aan op je telefoon. Je maakt hierbij gebruik van de ‘PhotoFast One’ app en hier kan je al je opgeslagen bestanden inladen. Zo kan je toch gemakkelijk bij je foto’s en video’s. Als je ze niet meer nodig hebt, verwijder je ze eenvoudig van de stick. Zo draag je toch altijd je bestanden bij je!

You may also like

Leave a reply