Tegenwoordig kun je vrij simpel series bekijken die geproduceerd zijn door landen over de gehele wereld. Zo zijn er vandaag de dag bijvoorbeeld flink wat Spaanse top series te zien op Netflix. Echter worden er door ons eigen landje ook prima series geproduceerd die voor aardig wat uurtjes kijkplezier zorgen. De beste opties lees je hier.

1 Undercover

Zonder twijfel, kunnen we Undercover op nummer 1 zetten. Deze Nederlandse serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Undercoveragenten gaan infiltreren in de organisatie van Ferry Bouman, een groot XCT-producent. Ferry verblijft op een camping en dit is dan ook exact de plek waar de twee agenten gaan infiltreren. Dit gaat ze uiteraard niet altijd even gemakkelijk af. De serie bestaat op dit moment nog uit één seizoen, maar er wordt hard gewerkt aan nieuwe afleveringen voor een tweede seizoen. In de serie zien we onder andere bekende spelers als Elise Schaap, Anna Drijver en Frank Lammers voorbij komen.

2 Fenix

Net als bij Undercover, speelt de serie Fenix zich ook af in Brabantse onderwereld. In eerste instantie was de crimeserie alleen voor KPN-klanten beschikbaar, maar inmiddels kun je de serie ook bingen op Netflix. Verschillende mensen zullen gedurende de serie sneuvelen vanwege een plan dat volledig mis gaat. Daarnaast kun je een klassiek plot verwachten en zien we vooral de band tussen kinderen en ouders centraal staan.

3 Toon

Je voelt hem wellicht al aan komen, deze serie gaat over Toon. Een aarzelend en ietwat sociaal onhandige componist. Hij wordt gefilmd tijdens het zingen van een liedje en jawel, het filmpje gaat viral. Ineens is Toon beroemd en moet hij zijn weg zien te vinden in de showbizzwereld. Dit zorgt voor een aardige dosis humor. Grappig feitje: de hoofdrolspeler, Joep Vermolen, had geen enkele ervaring met acteren toen hij de rol van Toon vertolkte. 

You may also like

Leave a reply