In de huidige wereld van nu kunnen we niet meer om social media en de bijbehorende influencers heen. Met de juiste posts en een grote hoeveelheid volgers, kun je een leuk centje verdienen. Misschien ben je zelf een influencer of volg je een aantal populaire influencers op één of meerdere social media kanalen. Zo is er bijvoorbeeld een grote kans dat je Kylie Jenner volgt gezien het feit dat deze beroemde dame rond de 170 miljoen volgers heeft! Het zal je dan wellicht ook niet verbazen dat Kylie Jenner ’s werelds best betaalde influencer op Instagram is.

Bedrag per gesponsorde post en vermogen

Influencers staan er om bekend dat zij een vergoeding vervangen voor een gesponsorde post. Hoe populairder je bent, des te groter het bedrag wordt dat ze kunnen verdienen. Kijken we naar Kylie Jenner, dan spreken we over extreme bedragen. Zo verdient de jonge dame die uit een bekende familie komt, maar liefst 1 miljoen dollar met een gesponsorde post. Ook heeft ze haar eigen cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics opgericht waarmee ze een leuk zakcentje verdient. Vooral bij de jongere dames is deze cosmetica erg in trek. Het totale vermogen van Kylie wordt geschat op 900 miljoen dollar. Dat is heel veel geld voor iemand in de twintig.

Een beroemde familie

Kylie Jenner is niet de enige beroemde persoon binnen haar familie. Zo hebben we Kendall Jenner, met wie Kylie een eigen kledinglijn heeft, en de bekende Kardashian zussen die ook tot de familie behoren. Ook zijn er nog een aantal broers binnen de familie. Tel daar haar ouders, en zwager Kanye West nog bij op en je hebt een gehele familie vol beroemdheden. De familie is sinds 2007 ook te zien in de realityserie Keeping Up with the Kardashians.

You may also like

Leave a reply