De Google Play store zit propvol leuke apps. Maar welke zijn de moeite waard om te installeren op jouw Android phone? Wij hebben er een aantal voor jou getest die we hieronder bespreken. We gaan in deze lijst even voorbij aan de usual suspects als WhatsApp, Instagram, en TikTok.

Glitch Lab


Een foto editor is van levensbelang op je Android phone. Glitch Lab zit boordevol digitale glitch effecten. Met deze app kun je in een handomdraai een glitchy of retro effect aan jouw foto toevoegen. De Android app heeft meer dan honderd speciale en unieke effecten.

KineMaster


Om mooie stories te maken heb je ook een krachtige video editor nodig. KineMaster is waarschijnlijk een van de meest uitgebreide video editors voor Android. Met de app kun je audiovisuele filters, teksten, stickers en andere overlays toevoegen. Ook kan je de video bewerken, de snelheid aanpassen en overgangseffecten toepassen.

YouTube Music


YouTube Music is de Android app voor muziekliefhebbers. Met deze app filter je alleen muziek. Alle andere shows en korte filmpjes krijg je dus niet te zien. Verder beveelt de app nieuwe tracks aan die bij jouw persoonlijke smaak passen, of die trending zijn. Er zijn ook talloze afspeellijsten om naar te luisteren als je aan het chillen bent.

Tao Mix


Deze app is bedoeld om even tot rust te komen op een drukke dag. De TaoMix app helpt je ontspannen, slapen of focussen. De Tao Mix zit boordevol rustgevende natuurlijke geluiden zoals fluitende vogels, razende wind, klotsende golven, een open haard, of zelfs onweer.

Tattoodo

Deze Android app is in feite een tattoo zoekmachine. Hiermee heb je direct toegang tot miljoenen tattoo afbeeldingen. Dit is leuk voor inspiratie, maar je kunt er ook je bestaande tattoo met de wereld delen.

You may also like

Leave a reply