Als je iemand bent die graag online films kijkt, maar niet zoveel te besteden hebt, lees dan snel verder. Er zijn veel manieren om gratis films te kijken. Soms laat de kwaliteit wat te weten over, of wordt je veel gestoord door reclames. Maar dat is lang niet altijd zo. Wij hebben zelf allerlei sites uitgeprobeerd en helpen je een beetje op weg met de volgende tips:

#1 Gratis proefperiode


Alle grote en bekende streamingdiensten hebben de mogelijkheid om de service gratis uit te proberen. Soms is dit een maand, in andere gevallen maar een week. Hoe het ook zij, het is de perfecte manier om gratis te genieten van kwaliteitsfilms, zonder reclame.
➢ Netflix heeft een proefperiode van 30 dagen.
➢ Het nieuwe Disney Plus kan je zeven dagen gratis leren kennen.
➢ Bij Amazon Prime mag je ook 30 dagen rondkijken.

#2 YouTube heeft heel veel oude films


YouTube heeft een betaalde service waar je kan kijken zonder reclame. Maar mocht je wat korte onderbrekingen niet erg vinden, dan kan je gewoon gratis films kijken. Op YouTube zal je niet de nieuwste films tegenkomen, die worden namelijk verwijderd. Maar oudere klassiekers kan je zonder moeite vinden, en veelal hebben ze een aardige kwaliteit.

#3 Popcornflix is geheel gratis

Deze streamingdienst heeft een groot aanbod van komedies, thrillers en mainstream films. Net als bij YouTube heb je ook hier reclame onderbrekingen. Daarom is het ook gratis. Er is een betaald premium abonnement voor diegenen die zich daar aan irriteren. Popcornflix kan je in je browser kijken, maar je kan ook de handige app downloaden voor direct toegang tot de grote database van films.

You may also like

Leave a reply