In eerste instantie ken je haar misschien als actrice, presentatrice of VJ van TMF. Vanaf eind jaren ´90 was Nikkie Plessen namelijk te zien in verschillende series. Inmiddels heeft ze echter haar eigen mode-imperium en lifestyleplatform opgebouwd en is ze uitgegroeid tot echte onderneemster met een miljoenenvermogen. Nikkie is geboren in 1985 en heeft dus inmiddels al heel wat weten te bereiken of relatief jonge leeftijd. Tijdens en na het presenteren van het televisieprogramma Hollands Best Fashion Designers, wist Plessen dat ze iets met mode wilde gaan doen. Ze zette het acteren en presenteren op een laag pitje en ging er voor de volle 100% voor.

Lef, doorzettingsvermogen en wilskracht

Haar grote succes heeft Nikkie voornamelijk te danken aan haar doorzettingsvermogen, lef en wilskracht. Zo heeft ze inmiddels maar liefst verschillende kledingmerken op de markt gebracht voor zowel  kinderen als volwassenen. Haar kleding is in verschillende filialen door heel Nederland verkrijgbaar en tevens in verschillende andere landen. Misschien heb je zelf wel één of meerdere items van NIKKIE, Sustain, Fifth House, NIK&NIK of Selected by Kate Moss in de kast hangen? Door haar lef en brutaliteit om Kate Moss een mailtje te sturen, heeft Nikkie heel wat extra klanten weten binnen te halen met de Selected bij Kate Moss lijn.

Nikkie is het zelf het gezicht van haar merk

De grootste kracht achter het succes van Plessen is het feit dat ze zelf het gezicht is van haar werk. Dit werkt in het geval van Nikkie onwijs goed. Het past mij haar en de mensen geloven het. Er wordt dikwijls gezegd dat het mode-imperium van Nikkie Plessen zo groot is geworden vanwege verschillende grote investeerders. Dit wordt door Nikkie ontkent, zij geeft namelijk aan alle investeringen samen met haar man te hebben gedaan. Het vermogen van de blonde schone wordt inmiddels geschat tussen de 25 en 30 miljoen.

You may also like

Leave a reply